Olympiacos-Piraeus-BC
3 Μαΐου, 2019
Banner

3 Μαΐου 2019, χρυσή σελίδα για την ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού

Η μεγάλη μέρα έφτασε για να γραφτεί άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μια σελίδα απόλυτου ξεγυμνώματος και αρχή του τέλους για την σαπίλα στο Ελληνικό μπάσκετ.

ΚΕΔ και ΕΟΚ ξεφτιλίστηκαν για άλλη μια φορά κάνοντας τα χατίρια επώνυμου οπαδού Αθηναϊκής ΚΑΕ.

Πριν 2,5 μήνες περίπου οι Αγγελόπουλοι πήραν μια ιστορική απόφαση όπου θα πήγαινε μέχρι τέλους όπως είχε δηλωθεί από κύκλους της ΚΑΕ.

Η ΚΕΔ εκεί την πάτησε για πρώτη φορά όταν δεν όριζε τους Παναγιώτου, Αναστόπουλο και Μάνο, όπου ο Ολυμπιακός είχε δηλώσει δεν θα κατέβαινε να παίξει, εάν κάποιος από τους 3 θα σφυρούσε σε αγώνα του.

Για να έρθει σήμερα ημέρα Παρασκευή 3/5 το απόλυτο ξεγύμνωμα, η απόλυτη ξεφτίλα όπου γέλασαν τα παρκέ της χώρας. Επώνυμος οπαδός Αθηναϊκής ΚΑΕ πήγε στα γραφεία της ΚΕΔ να ζητήσει εξηγήσεις γιατί δεν βάζουν κάποιον από την τριάδα να σφυρίξει αγώνα του Ολυμπιακού. Ω του θαύματος μετά από λίγη ώρα ο Αναστόπουλος “κληρώθηκε” (sic) στον αγώνα με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ.

Με λίγα λόγια κάποιοι της ΚΕΔ έκαναν τα χατίρια του επώνυμου οπαδού όπου σε συνέχεια βγήκε σε video να μιλάει για Α2. Μια Α2 που μέχρι σήμερα δεν του έβγαινε με τους υπολογισμούς του αλλά βρήκε λύση.

Μόνο που όταν πέφτεις Α2 για άλλο λόγο πέρα του αγωνιστικού είναι απλά ΑΡΧΙΔΑΤΟ! Γιατί λες κάτι, το τηρείς και συνεχίζεις με τις συνέπειες. Όταν πέφτεις Α2 αγωνιστικά όπως έχουν κάνει σε άλλα σπορ και ξέρουν, εκεί είναι η απόλυτη ξεφτίλα!

Η Α2 εάν και όταν έρθει, είναι με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του κόσμου, όχι εκείνων των λίγων που για κάτι ευρώ βγαίνουν στα ράδια ως “μπασκετικοί Ολυμπιακοί” να μας λένε για ντροπή. Εάν κάποιος τους ρωτήσει που πέφτει το ΣΕΦ, θα σου πουν στο STAR Channel…

Δεν περιμένουμε τίποτα και από κανένα, πολλοί θα νίπτουν τας χείρας τους γιατί οι εκλογές είναι κοντά και δεν λέει. Άλλοι γιατί έχουν βολευτεί και το μεροκάματο είναι δυσεύρετο σήμερα. Εμείς όμως είμαστε εδώ, δίπλα στην ομάδα και τη διοίκηση (εκτός κάποιων προσώπων)…

Μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, #mexritelous

ΥΓ1: Αλήθεια δεν μας είπε ο επώνυμος οπαδός, ο Σχοινάς θα μπεί σε καμιά κλήρωση;

ΥΓ2: Αυτή η ψυχούλα ο Χάτζος θα δώσει ποτέ καμιά συνέντευξη;

ΥΓ3: Τα πράσινα payroll θα μας πούν για κανένα non paper πάλι;

ΥΓ4: Ο επώνυμος οπαδός θα μας πεί μέσω video τελικά επί προεδρίας του πόσες Ευρωλίγκες και Final Four έχει;